Wilco derde Foto Regionaal 2022

Afgelopen vrijdagavond 29 april vond de openbare bespreking plaats van Foto Regionaal Afdeling Brabant-West. Hierbij is de serie van Wilco van Bragt met de naam Privacy als derde geëindigd. Daarnaast worden ook de series van Jan Versteeg en Brigitte Tijssen voorgedragen voor deelname aan Foto Nationaal 2022.

Jacqueline en Marjan Foto Individueel 2022 #1

In 2022 heeft de Fotbond een nieuwe opzet van Foto Individueel. In plaats van een keer vindt de wedstrijd dit jaar twee keer plaats. Bij de eerste wedstrijd zijn Jacqueline en Marjan in de prijzen gevallen, welke exact wordt bekendgemaakt in oktober 2022, tegelijkertijd met de uitslage van de tweedee Foto Indivueel 2022 wedstrijd.

Fotografen: Jacqueline van Bijnen (links) en Marjan Bogers (midden en rechts)

Tonny Thijssen geselecteerd bij Foto Nationaal

Foto Nationaal is een jaarlijkse salon (expositie) van de Fotobond. Het doel is een expositie samen te stellen van fotoseries bestaande uit 5 samenhangende beelden met een, qua genre, zo breed mogelijke afspiegeling van ontwikkelingen binnen de vrijetijdsfotografie. Er wordt gekozen voor kwalitatief hoogstaand, eigentijds werk. Uit het grote aantal inzendingen zal de commissie maximaal dertien series kiezen. Bij de editie van 2021 is de serie Dreaming van Tonny geselecteerd als een van deze dertien series, zie https://fotobond.nl/fotowedstrijden/foto-nationaal/

FC Made wint Van Erven Van Deun Beker Benevisie 2021

Op 6 november heeft de officiële prijsuitreiking plaats gevonden van de Benevisie 2021 wedstrijd georganiseerd door de Fotobond ABW. De best presenteerde club op deze wedstrijd ontvangt de Van Erven van Deun wisselbeker. Dit jaar was deze eer weer voor FC Made door de prestaties van de leden op deze wedstrijd.

- Marjan Bogers: 1ste plaats kleur, 6de plaats monochroom, 1x acceptatie kleur
- Jan Donckers: 10 plaats kleur, 5de plaats monochroom, 1x acceptatie kleur
- Jan Versteeg: 7de plaats monochroom
- Jacqueline van Bijnen: 2x acceptatie monochroom, 2x acceptatie kleur
- Wilco van Bragt: 2x acceptatie monochroom
- Tonny Thijssen: 1x acceptatie kleur

Goud, Zilver en Brons Marjan bij Foto Individueel 2021

Bij de wedstrijd Foto Individueel van de Fotobond is Marjan gewaardeerd met 1x goud, 1x zilver en 2x brons (via diverse fotoclubs).

FC Made 14de Plaats Bondsfotowedstrijd + 4x Brons

Bij de Bondsfotowedstrijd heeft FC Made een verdienstelijke 14de plaats behaald, daarbij zijn de foto's van Tonny Thijssen, Herman van Riel, Wilco van Bragt en Marjan Bogers gewaardeerd met Brons.

Zilver en Brons Marjan by Foto Online 2021-2

Bij de wedstrijd Foto Online 2021-2  van de Fotobond heeft Marjan 1x zilver en 3x brons gehaald.

Nominaties Foto Nationaal Chris en Wilco

Bij de wedstrijd Foto Regionaal van de Fotobond ABW (Brabant-West) zijn Chris en Wilco genomineerd voor Foto Nationaal. Wilco eindigde op een verdienstelijke 7de plaats met zijn serie Ghosts Playgrounds. Chris is met zijn serie Waterlelies één van de in totaal 19 genomineerden die vanuit de afdeling Brabant West deel mag nemen aan Foto Nationaal.

Fotograaf: Wilco van Bragt - Ghosts Playground                  Fotograaf: Chris van den Diepstraten - Waterlelies

Waarderingen voor Marjan en Wilco bij FotoOnline 2021-1

Bij de FotoOnline 2021-1 wedstrijd vande fotobond zijn Marjan Bogers en Wilco van Bragt in de prijzen gevallen. Marjan is onderscheiden met zilver en brons. Wilco heeft een bronzen waardering gekregen.

Zilver - Fotograaf Marjan Bogers                    Brons - Fotograaf Marjan Bogers                 Brons - Wilco van Bragt

Brons voor Marjan Bogers bij Foto Online 2020-3

Bij de derde editie van de Foto Online wedstrijd georganiseerd door de fotobond zijn twee foto's van Marjan Bogers onderscheiden met het predikaat brons.